Fjern vedvarende malware og crimeware med Norton Power Eraser

Norton Power Eraser er en gratis sikkerhedsløsning fra Symantec (producenten bag Norton-serien), som fjerner malware som har indlejret og gemt sig så godt i dit system, at traditionelle virus-scannere ikke kan afsløre og fjerne disse infektioner.

Hvis du opdager, at din almindelige virus-scanner ikke er i stand til at opdage eller fjerne vedvarende malware eller crimeware, skal du bruge Norton Power Eraser til at diagnosticere omfanget og fjerne dem – noget malware og crimeware bliver slet ikke opdaget af freeware virus-scannere, så det er derfor tilrådeligt at benytte Norton Power Eraser, hvis du har mistanke om eller ser tegn på en infektion på din PC.

Norton Power Eraser bruger aggressive metoder til at opdage og fjerne sådanne trusler, og derfor er der mulighed for, at Norton Power Eraser kan vælge nogle legitime programmer til fjernelse. Brug derfor dette værktøj meget omhyggeligt, og først når du har udtømt alle andre muligheder.

Værktøjet giver dig også mulighed for at gennemgå tidligere reparationer og fortryde dem – dvs. genskabe systemet fra en tidligere tilstand.

Læs mere her