Find studierabatter online med ISIC

Lad os se det i øjnene, det er mens vi er studerende, at økonomien er mest stram. Senere i livet kommer vi til at tjene rigtige penge, men lige nu og her, mens vi uddanner os, så er den økonomiske side af livet ikke altid lige let, og det gælder om at tage alle de fordele, vi kan få.

Et rigtig godt sted at starte er med online studierabatter – noget der er meget forekommende hos forskellige kendte mærker, der henvender sig specielt til studerende – men har du tænkt over, hvor meget du som studerende er i stand til at spare, hvis du lægger dig i selen? Det kan faktisk lade sig gøre at opnå rabatter på helt op til 40% af listepriserne, også på det du har allermest brug for – i form af bøger.

Men hvorfor begrænse dig til det? Sagen er den, at der mange steder gives store rabatter til studerende, og hvorfor skulle butikkerne ikke gøre det? Det kunne jo være at du senere i livet ville komme tilbage og lægge langt flere penge. Det er der ingen, der ved nu og her.

En anden og mere international tilgang

Kender du ISIC? Det er et internationalt studiekort, der giver adgang til over 150.000 rabatter og en lang række fordele over hele verden. Faktisk er det noget, der kan give dig noget ekstra i over 130 lande.

Det er i skrivende stund det eneste kort, der internationalt kan gøre, at du kan identificere dig som studerende, og der er allerede her og nu i alt 5 millioner studerende, der gør brug af det, verden over, og det er jo perfekt. Det er jo, mens du er ung, at verden skal opleves.

ISIC er et kort, der er over 60 år gammelt, og som stadig vokser og leverer flere fordele til studerende over hele verden, og ikke mindst støttes af UNESCO, både globalt og nationalt.

Kortet har siden 1953 bidraget til at gøre den interkulturelle forståelse større, gøre uddannelse nemmere for alle, og givet et bedre studieliv internationalt.

Kortet kan oprettes online

Hvis du opfylder betingelserne for at få kortet, så kan det meget hurtigt oprettes online, det kræver blot er du er mindst 12 år og har status som fuldtidsstuderende.

Det koster kun 150 kroner årligt og bliver tilgængeligt i ISIC-app’en straks efter køb, så du er klar til at tage ud i den store verden.

ISIC giver erhvervsdrivende mulighed for både at have et samarbejde, hvor virksomheden kan indtræde som både fordelsgiver, i et samarbejde om co-branding eller via direkte annoncering. Det giver både de erhvervsdrivende og de studerende fordele.

Ud over de gode studierabatter, du kan opnå ved hjælp af ISIC, så er der også glimrende tips til for eksempel studenterøkonomien, hvilket kan være hvordan du får billig pizza, hvordan du generelt får mere ud af dine penge og sætter et budget sammen, der holder.

Så gå ind i dag og læg beslag på dit ISIC-kort, og vær med det samme bedre klædt på til at gå ud i verden.