Bliv dygtigere til online marketing

Synes du online marketing er svært? Måske er du i tvivl, om hvilken platform du skal anvende? Er de sociale medier noget for dig, eller ville google annoncer performe bedre i din virksomhed? Der er mange muligheder indenfor digital marketing.

Nogle synes, det er svært at gennemskue, hvor de skal bruge deres energi og kræfter henne. Det kan virke uoverskueligt at skulle være synlig over det hele med det samme. Hvis man ikke har været vant til at bruge online marketing tidligere. Det kan desuden også være svært at vide, hvor man skal bruge sine penge, og hvor organisk rækkevidde er nok. Er du også i tvivl om nogle af disse ting, så læs med her. 

Hvad indebærer online marketing

Online marketing dækker over alt indenfor den digitale verden, når vi taler marketing. Det gælder altså både din aktivitet på de sociale medier, dine annoncer på blandt andet google og E-mail-marketing. Når du anvender for eksempel Facebook for at nå dine følgere, så har du både mulighed for, at lave ubetalte opslag og betalte. Du kan også vælge at lave dark post. Det er de reklamer, som kommer frem på din private Facebook, men som ikke ligger på virksomhedens facebookside. Det samme gælder instagram. Instagram er desuden ejet af Facebook. Du kan derfor styre begge platforme fra samme app.

Når du kigger på google, så er der alle annoncerne oppe i toppen, når du laver en søgning. Det er en måde, hvorpå virksomhederne kan komme til at ligge øverst på google ved at betale sig fra det. Nedenunder annoncerne ligger den organiske rækkefølge for søgeordet. Altså den hjemmeside, som google vurdere er bedst, for at din søgning vil ligge nr 1.

Det er gratis at ligge som nr. 1 organisk. Gratis i den forstand, at du ikke betaler google for det. Her er det dit seo arbejde, der vil påvirke det organiske resultat. Online marketing indebærer altså alt hvad du kan foretage dig digitalt i forhold til marketing i din virksomhed.

Har du konkrete spørgsmål til digital marketing?

Hvis du sidder med et konkret spørgsmål til digital marketing, så har du flere muligheder for at få svar. Du kan vælge at betale dig fra hjælp. Det bliver du dog ikke selv dygtigere til digital marketing af.

Du kan også vælge at få hjælp gennem en online marketing brevkasse. Her kan du stille dit spørgsmål og få et konkret svar på spørgsmålet. Det koster ikke penge og du bliver selv klogere på online marketing på denne måde. Hvis du vil benytte brevkassen, kan du finde en online marketing brevkasse her.

Inde på brevkassen kan du også se, hvilke spørgsmål der har været tidligere. Du kan selvfølgelig også læse svarene til dem. Måske disse også kan hjælpe dig videre i din proces. Der er desuden masser af let forståelige artikler, som alle hjælper dig med at blive dygtigere til online marketing. Er du stadig i tvivl om online marketing, er der altså masser af hjælp at hente.