Download torrenter med uTorrent

0
1267

Leder du efter en effektiv klient til håndtering og download af torrenter fra internettet? Så anbefaler vi at du prøver uTorrent. uTorrent kan du integrere i alle Windows versioner og vil automatisk downloade de torrenter som du viser interesse for.

I denne lille artikel vil vi vise, hvordan du let installere og bruger uTorrent, samtidigt viser vi en side du kan hente torrenter fra.

En torrent er egentlig en lettere teknisk betegnelse for en fil, der indeholder data som brugere deler med hinanden. Den data kan f. eks være en film, et album med musikfiler, en computerspil eller en samling af fotografier.

Fordelen ved en torrent er, at du kan downloade én torrent fra flere forskellige brugere på samme tid. Ideen ved torrenter er, at du kan downloader “små bidder” fra torrent og dermed går det langt hurtigere at downloade torrent sammenlignet med andre filer.

Sådan bruger du uTorrent

  • I løbet af installationen er der lige noget du skal være opmærksom på. Du bliver på et tidspunkt spurgt om du vil installere værktøjslinjen ASK.com – her skal du blot afkrydse boksene som angivet nedenfor. ASK.com er kun reklame og træls at have installeret på sin PC.
  • Når du nu starter uTorrent for første gang vil uTorrent spørge om du vil foretage en hastigheds-test – her skal du blot klikke på “Use Selected Settings”.
  • Nu er uTorrent klar til at downloade dine torrent. Du kan prøve surfe ind på følgende sider for at finde torrenter du kan downloade (bemærk: vi anbefaler ikke download af ulovlige torrenter og alt download er på eget ansvar):
Tidligere artikeluTorrent
Næste artikelAlien Arena: Warriors Of Mars