Download Microsoft Office 2010 gratis

0
1033

Microsoft har igennem længere tid arbejdet på at udvikle Microsoft Office 2010 og du kan nu downloade Microsoft Office 2010 gratis i en beta-version. Det nye Microsoft Office 2010 indeholder forbedringer til eksisterende funktioner og nye tiltag, der skal gøre det nemmere at arbejde med tekstbehandling.

I Microsoft Office 2010 har Microsoft arbejdet på at integrere multimedia funktioner i de forskellige dokument-typer. Microsoft Office 2010 indeholder en avanceret billedredigeringsfunktion, der gør det nemmere at importere billeder og videoer i f. eks præsentationer.

Arbejder du med PowerPoint i Microsoft kan du redigere direkte i videoen og tilpasse videomaterialet direkte til dokumenter og præsentationer. Samtidigt indeholder Microsoft Office 2010 en browser-baseret udgave, der kan anvendes via Microsofts Live-services.

Sidstnævnte funktion gør det bla. muligt for brugere, at arbejde i ét dokument på samme tid – med andre ord, så kan flere personer tilføje og redigere tekst i dokument uden at være i samme rum. De grafiske ikoner i Office 2010 er holdt i samme stil som i Windows 7 og det er tydeligt, at Microsoft gør konsekvent brug af denne stil i deres nyeste programmer.

Du kan downloade Microsoft Office 2010 gratis og teste om forbedringerne matcher dine behov.

Læs mere om Microsoft Office 2010 Beta hos Microsoft her, hvor hold bag giver indsigt i de forskellige programmer og funktioner i Microsoft Office 2010.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her