Download Microsoft Office 2010 gratis

0
4185

Microsoft har igennem længere tid arbejdet på at udvikle Microsoft Office 2010 og du kan nu downloade Microsoft Office 2010 gratis i en beta-version. Det nye Microsoft Office 2010 indeholder forbedringer til eksisterende funktioner og nye tiltag, der skal gøre det nemmere at arbejde med tekstbehandling.

Køb Office 365 på tilbud

I Microsoft Office 2010 har Microsoft arbejdet på at integrere multimedia funktioner i de forskellige dokument-typer. Microsoft Office 2010 indeholder en avanceret billedredigeringsfunktion, der gør det nemmere at importere billeder og videoer i f. eks præsentationer.

Arbejder du med PowerPoint i Microsoft kan du redigere direkte i videoen og tilpasse videomaterialet direkte til dokumenter og præsentationer. Samtidigt indeholder Microsoft Office 2010 en browser-baseret udgave, der kan anvendes via Microsofts Live-services.

Sidstnævnte funktion gør det bla. muligt for brugere, at arbejde i ét dokument på samme tid – med andre ord, så kan flere personer tilføje og redigere tekst i dokument uden at være i samme rum. De grafiske ikoner i Office 2010 er holdt i samme stil som i Windows 7 og det er tydeligt, at Microsoft gør konsekvent brug af denne stil i deres nyeste programmer.

Du kan downloade Microsoft Office 2010 gratis og teste om forbedringerne matcher dine behov. e-Gear.dk meget lave priser på Microsoft Office pakkerne.

Læs mere om Microsoft Office 2010 Beta hos Microsoft her, hvor hold bag giver indsigt i de forskellige programmer og funktioner i Microsoft Office 2010.

Tidligere artikelTweak Windows 7 med 4 gratis programmer
Næste artikelMere hukommelse i Windows 7