Download gratis Rescue CD til din PC

0
604

Nogle gange kan man befinde sig i en vanskelig situation, hvor computeren ikke kan indlæse Windows systemet eller blot blokerer opstarten på grund af systemfejl. Ofte er årsagen en virus infektion eller systemfil som mangler eller er slettet ved en fejl.

I sådanne situationer er en Rescue CD meget nyttig. En Rescue CD (rednings CD) fungerer ved at du indsætte den ved opstart/boot af din PC og den kan scanne dit system, fjerne virus, kopiere eller slette filer, skabe eller slette partitioner, samt andre systemrelaterede opgaver.

Mange respekterede anti-virus virksomheder som Kaspersky, BitDefender, AVG, Panda tilbyder giver deres Rescue CD som gratis downloads. Her vil vi vise en oversigt over nogle af de bedste Rescue CD downloads som du kan downloade og brænde til fremtidig brug:

Kaspersky Rescue CD:

Kaspersky er en af de største anti-virus virksomheder og tilbyder deres Rescue CD helt gratis. Den indeholder den nyeste Kaspersky Anti-Virus. Så du kan scanne dit system ved at starte dit system ved hjælp af Kaspersky Rescue CD.

Download Kaspersky Rescue CD

BitDefender Rescue CD:

BitDefender er også en stor anti-virus virksomhed. Du kan også downloade deres Rescue CD gratis. Den leveres sammen med den seneste BitDefender anti-virus. Den bedste ting i denne Rescue CD er at, når du starter med denne CD og forbinder til internettet, kan den opdatere virus definitionerne.

Download BitDefender Rescue CD

AVG Rescue CD:

AVG er en populær anti-virus producent som tilbyder deres Free AVG Antivirus til brugere verden over. Deres Rescue CD på en Linux-distribution platform og indeholder masser af nyttige systemværktøjer, herunder anti-virus, Midnight Commander, enklere og flere Linux-værktøjer som VI, OpenSSH, ntfsprogs osv.

Download AVG Rescue CD

Avira Rescue CD:

Avira tilbyder ligeledes en Rescue CD til alle interesserede brugere helt gratis. Det er en Linux-baserede Rescue CD, som kan hjælpe dig med at scanne dit system for virus infektioner.

Hent Avira Rescue CD (ISO)

Hent Avira Rescue CD (EXE)

F-Secure Rescue CD:

F-Secure tilbyder også en Linux-baserede Rescue CD, som kan hjælpe dig med at scanne dit system. Den kan også opdatere virus definitioner, hvis en internetforbindelse er tilgængelig ellers kan du manuelt opdatere den ved hjælp af et USB-drev.

Download F-Secure Rescue CD

VIPRE Rescue CD:

VIPRE Rescue Program er et kommando-line værktøj, der vil scanne og rense en virusinficeret computer, der er så inficeret, at programmer ikke kan afvikles.

VIPRE Rescue Program er pakket ind i en selvudpakkende eksekverbar fil (. exe), der beder brugeren om en “Udpakke” filen til en placering på harddisken. Efterfølgende starter scanneren og udfører en dyb scanning. Brugeren kan starte programmet enten ved at åbne det via vinduer eller fra kommandolinjen.

Download VIPRE Rescue CD

Panda SafeCD:

Panda SafeCD er yderst praktisk, når du har brug for at rense en vens PC (eller din egen) fra en malware inficeret tilstand. Denne Rescue CD er specielt nyttigt til diagnosticering og desinfektion af malware infektioner, som giver almindelige antivirus produkter, der kører i Windows, problemer.

Download Panda SafeCD

Dr.Web LiveCD:

Hvis dit Windows eller Linux system ikke kan genstartes på grund af virus eller malware, så kan du gendanne det med Dr.Web LiveCD. Dr.Web LiveCD vil rense din computer for inficerede og mistænkelige filer, hjælpe dig med at kopiere vigtig data til et flytbart lagringsmedie eller en anden computer, og derefter forsøge at helbrede inficerede objekter.

Download Dr.Web LiveCD

Tidligere artikelSådan samler du flere PDF-filer i ét dokument
Næste artikelBeskyt din Android mobil med Malwarebytes Anti-Malware