Gratis online spil: Counter-Strike Global Offensive

0
1205

Spilproducenten Valve har annonceret, at de vil frigive computerspil “Counter-Strike Global Offensive” som et gratisspil, der kan spilles online i et tredjepersons perspektiv i den velkendte taktisk- og action-prægede Counter-Strike stil.

Counter-Strike Global Offensive tilbyder alle de bedste kvaliteter fra Counter-Strike serien af computerspil, men i et online-baseret univers. Du styrer fortsat en terrorist eller specialstyrke til bekæmpelse af terroristerne.

Spillet lader spilleren vælge imellem mange forskellige våben, grenader og udstyr før hver mission – du kan spille flere forskellige characters på et væld af actionfyldte baner, hvor du skal gennemføre forskellige opgaver. Som terrorist kan en opgave være at sprænge et antal bomber og som specialstyrke kan din opgave være at befri gidsler eller demontere et antal bomber.

Gameplayet er anlagt på at spilleren skal gennemføre en lang række missioner eller ved brug af udstyr til rådighed og vigtigst af alt, samarbejde med dine medspillere. Eftersom hver soldat har en bestemt profil som er det vigtigt at tænke taktisk og klogt over hvert træk – at løbe ind i fjendens lejr “guns blazing” er dømt til at mislykkedes.

Counter-Strike Global Offensive er derfor et actionspil, der kræver omtanke og køligt overblik. Har du mod på at prøve Counter-Strike Global Offensive, så kan du via følgende link downloade Steam og derigennem installerer Counter-Strike Global Offensive på din computer:

Link til Steam

Hvis du gerne vil læse om andre gratisspil, så kan du besøge Slotsbandit.dk og spille en række gratis spilautomater og casinospil.

Tidligere artikelSpil det klassiske Street Fighter II
Næste artikelFreeciv