Anmeldelse af SteelSeries Apex Pro TKL Mekanisk Gamer Tastatur

0
735

Steelseries er en dansk fabrikant af gaming periferiudstyr og tilbehør, der er kendt for at levere en fremragende holdbarhed på tværs af deres headsets, tastaturer, computermuse og gaming overflader.

Nu har de skabt denne SteelSeries Apex Pro TKL – et justerbart og holdbart tastatur, der er kompatibelt med både Windows og Mac.

Kan det gøre hele forskellen for din gaming oplevelse – er det pengene værd? Læs mere om det her.

SteelSeries Apex Pro TKL har et nyt og forbedret design

SteelSeries Apex Pro TKL adskiller sig fra det almindelige Apex Pro igennem dens komprimerede og fokuserede design. Numpad er blevet fjerne, hvorfor din gaming ikke forstyrres af et forstyrrende element, og så er det nemmere at have med på farten, så du kan game hvor som helst, når som helst til både LAN og events.

SteelSeries Apex Pro TKL har fremragende features i sine Swtiches

I forhold til hvordan tastaturet adskiller sig fra andre produkter på markedet, så ses det særligt igennem de vanvittige OmniPoint Switches, hvis responstid er 8 gange så hurtig som de fleste almindelige mekaniske switch. Dertil kommer holdbarheden, der ligger på 100 millioner tast og altså dobbelt så mange som de almindelige.

Dette er to gode features, og det er ikke engang den bedste: den bedste feature er, at du kan indstille aktiveringspunktet for hvert switch individuelt. Vælg mellem et aktiveringspunkt på 0,4 mm op til 3,6 mm – forskellen vil ligge i, hvor hårdt du skal trykke på tasten, før den reagerer, og den individuelle indstilling gør SteelSeries Apex Pro TKL utroligt velegnet til mange forskellige spillere med forskellige præferencer.

Tilpas tastaturet til dine præferencer

SteelSeries Apex Pro TKL har et indbygget OLED Smart Display, der giver dig mulighed for at styre flere af tastaturets features uden at forlade spillet. Det betyder, at du kan skifte imellem tastaturprofiler, styre multimedieindstillinger, ændre lysindstillinger og meget andet, undervejs mens du spiller.

En feature som denne giver dig mulighed for at få så meget ud af tastaturet som overhovedet muligt, da det ikke lægger op til at slå dig til tåls med det, du finder nogenlunde tilfredsstillende og ikke vil lukke spillet ned for at ændre. Skift hurtigt rundt imellem indstillingerne, mens du spiller, så du finder den absolut bedste løsning.

SteelSeries Apex Pro TKL er det holdbare valg

Steelseries har en evne til at fremstille og konstruere tastaturer med en holdbarhed som en tank – og SteelSeries Apex Pro TKL er ingen undtagelse. Ramme på tastaturet er lavet i Aircraft Grade Aluminiumslegering. Det er et materiale, der er stærkt nok til de mest frustrerende og intense gaming situationer – også hvis du har en tendens til at være udadreagerende.

Ikke blot er tastaturen utroligt holdbart, så får du også tilbudt ekstra komfort igennem en aftagelig håndledsstøtte. Dette ekstra element løfter SteelSeries Apex Pro TKL fra de andre på markedet, og det er nemt at tage af og på, da det blot holdes af magneter. På den måde er der heller ikke billige plastikdetaljer, der kan gå i stykker.

Set på tilbud hos Webdanes.dk

Tidligere artikelHold pause fra hverdagen med odds-apps
Næste artikelShopify-webshop i flere lande – hvordan gør man?