Anmeldelse af Happy Wheels

Er du til sjove og spændingsfyldte spil, men har du ikke tid til at spille mere end 5-10 minutter á gangen? Happy Wheels er et underholdende, lille spil, hvor du har rollen som en uheldig trafikant. Din mission er at undgå, at din karakter går i stykker i trafikken. Du kommer ud for sære, overraskende og udfordrende situationer, som du bedst muligt skal styre din karakter sikkert igennem.

Download spillet til Android og iOS eller spil det online via dette link

Særlige fordele ved spillet

For dig der vil have et nemt, enkelt og sjovt spil, skal du vælge en udgave, hvor det er simpelt at komme i gang. Happy Wheels er for alle, der ønsker et afvekslende og uforpligtende spil, der hverken handler om penge eller præstationer.

Mens casinospil og spillemaskiner hører til pengespil, er Happy Wheels i underholdningskategorien. Det er den perfekte pauseunderholdning, når du har 5-10 minutter til overs og har brug for at koble af fra arbejdsopgaver eller praktiske gøremål. 

Spillet er gratis at hente ned til iPhone og iPads, og du kan derudover nemt spille fra din browser på computeren.

Underholdning og brugervenlighed

Der findes mange forskellige typer af onlinespil i dag. For mange mennesker, der ikke er til tidskrævende videospil, er spilapps det perfekte alternativ. Med Happy Wheels får du et sjovt og atypisk spil, der egner sig ideelt til en hurtig og opkvikkende pause, der efterlader dig med et smil på læben.

Spillet er simpelt i sin funktion og sit formål.

Din opgave handler om at styre trafikanten trygt igennem en bane. Der er lagt masser af sære features ind, der er med til at gøre din oplevelse endnu sjovere. Der er 11 forskellige karakterer at vælge imellem, og de kører på forskellige maskiner og køretøjer.

Det kan være alt fra cykel over græsslåmaskine til scooter eller kørestol.

Det er de overraskende momenter og nemme funktioner i spillet, der gør det underholdende.

Om du er til spil på computer, mobil eller tablet, er op til dig.

Happy Wheels kan downloades til alle de enheder.

Sådan spiller du Happy Wheels

Der kræves ingen erfaring med onlinspil for at komme godt i gang med Happy Wheels. Det er nemt at bruge tastaturet, hvis det er computer, du spiller på. Det er de velkendte piletaster, du skal bruge til at få karakteren til at læne sig frem, ligge ned på køretøjet, hoppe eller stoppe.

Har du brug for at forlade spillet midt i en bane, kan du pause det og vende tilbage til det på et senere tidspunkt.

Vil du spille på dine mobile enheder, skal du tjekke, at din mobil eller tablet er kompatibel med spillet.

Du kan bruge følgende iPads og iPhones samt deres efterfølgere til Happy Wheels:

  • iPhone 4S
  • iPad 2
  • iPod 5 Touch
  • iPad Mini 1.

Når du vælger gratisversionen af spillet, vil der være bannerannoncer undervejs i dine baner. Dem kan du få væk, når du køber den reklamefri version. Prisen er cirka 2,29 Euro.

Mange mennesker foretrækker at bruge de mobile enheder til spil og underholdning. Vi har altid vores Smartphones på os, og vi kan få nem og hurtig adgang til vores favoritspil, når vi har dem liggende som apps.