Sådan downloader du videoer fra LiveLeak

Er du interesseret i at følge med i, hvad der foregår ude i verden? Har du brug for eller lyst til at have videodokumentation af verdens tilstand eventuelt til brug under skriftlige opgaver eller andre ting, hvor det er godt at have gemt sin dokumentation, så videoen ikke pludselig forsvinder fra den originale hjemmeside? Det er nemlig muligt at downloade videoer fra LiveLeak og altid have dine videoer lige ved hånden.
Med en app, der hedder Audials Movie, kan du nemlig downloade videoer direkte fra LiveLeak’s hjemmeside.  

Sådan downloader du videoerne

Det er slet ikke svært at downloade videoer fra LiveLeak med Audials Movie. Du skal bare gøre, som der står i denne guide, og så kan du nemt og enkelt gemme dine yndlingsklip til fremtidig brug. Sådan gør du:

  1. Det første, du skal gøre, er at downloade den gratis app Audials Movie og installere den på den enhed, du vil downloade videoerne på.
  2. Når app’en er downloadet trykker du på Video Streaming og vælger LiveLeak. Så kommer der helt automatisk en guide op, der fortæller dig, hvad du videre skal gøre.
  3. Nu åbner du LiveLeak i Chrome eller Firefox og trykker på den video, du gerne vil downloade.
  4. For at være sikker på, at videoen downloades i den højest mulige kvalitet, skal du sikre dig, at videoen er i dens originale opløsning.
  5. Mens du ser videoen, bliver den helt automatisk optaget gennem Audials Movie.
  6. Videoen kommer helt automatisk ind på din playliste, efter du er færdig med at optage den.

Visuel dokumentation er guld værd

Når man skriver opgaver eller generelt interesserer sig for, hvad der sker ude i verden og vil fortælle andre om de ting, der er sket, er visuel dokumentation altafgørende for, om ens modtager tror på én eller ej. Det er ikke sjovt at stå i en situation, hvor man fortæller om et klip, man har set på LiveLeak, og man så går derind for at vise det frem, og det så er taget ned.

Dette kan du undgå ved at downloade din dokumentation eller bare downloade dine yndlingsklip, som du vil vise dine venner, så du altid har dem lige ved hånden. Dette sparer dig både for en ærgerlig situation, hvis klippet er taget ned, men du sparer også tid på at skulle gå ind på hjemmesiden for at finde videoen frem.

Gem de skøreste klip fra internettet

Hvis du hellere er til at finde skøre videoer på nettet eller LiveLeak og er træt af at skulle lede efter de specifikke klip gang efter gang, kan det også være en fordel at downloade og gemme klippene på din enhed, så de altid er lige ved hånden. Så kan du se dem igen og igen, og hvis du får nok, kan du bare slette klippene. Og du kan altid bare hente klippene igen, hvis du fortryder. Når du downloader videoerne, vil du aldrig miste dine yndlingsklip fra LiveLeak eller andre sider på nettet.

download klik her 2 Sådan downloader du videoer fra LiveLeak