HDD Regenerator

HDD Regenerator kan diagnosticere og reparere fejl og “bad sectors” på din harddisk. Fejl på din harddisk kan medføre tab af data og at hele din harddisk brænder sammen.

HDD Regenerator anvender en avanceret teknologi til at scanner alle områder på brugerens harddisk for bad sectors, magnetiske fejl og generelle fejl på harddiskens overflade.

Link til produktet hos producenten

Hvis HDD Regenerator finder nogle former for alvorlige fejl på harddisken, så har programmet den egenskab at det både reparerer fejlene og samtidigt bevarer den data som er lagret i de områder på harddisken – med andre ord, så forårsager HDD Regenerators reparationer intet datatab.

HDD Regenerator kan også løse problemer med beskadiget data på harddisken som ikke kan læses eller tilgåes i Windows. Alt “corrupted” data kan HDD Regenerator reparere og gøre læsbar igen.

HDD Regenerator ignorerer i sin scanning det pågældende filsystem og fungerer derfor på FAT og NTTS, samt på formaterede og uformaterede harddiske.

Som program indeholder HDD Regenerator avanceret teknologi, men er heldigvis nemt at anvende og brugervenligheden er høj. Som bruger har du ikke behov for at ændre i komplekse indstillinger – det hele er konfigureret til optimal anvendelse i HDD Regenerator.

Næsten 60 % af alle harddiske bliver på et tidspunkt inficeret med “bad sectors“, der opstår efter almindelig brug og nedslidning – fejl og skader kan også opstå ved en fejlagtig magnetiseret overflade på harddisken. HDD Regenerator sørger for at diagnosticere og reparere fejl og skader, så dine vigtige data reddes.

Link til produktet hos producenten