Streaming af esport på din pc

0
664
5 klassiske spil der aldrig går af mode

Vil du gerne følge de danske hold eller et andet yndlingshold spille CSGO og streame deres kampe er udvalget efterhånden stort. Der er mange streamingkanaler der kan holde dig opdateret med kampe hele sæsonen. Nogle af de store turneringer bliver vist på tv, men ellers har din computer rig mulighed for at vise dig lige den kamp der spilles netop nu.

Store turneringer ét sted, små et andet

Der er forskel på hvilken kanal du skal bruge hvis du vil streame CSGO. De store kampe streames ofte fra en central computer og der er en klipper der viser banen fra flere spilleres point of view. Det er som at se en klassisk fodboldkamp eller andet holdsport.

De mindre kampe streames tit fra spillerens egen computer og er tit et lidt lettere setup. Men med de mindre kampe og muligheden for at streame fra de enkelte spillere er der altså en mulighed for at se stort at set alle spillede kampe.

YouTube

Mange af de store turneringer for eksempel Counter Strike Global Offensive Major Championship bliver streamet på YouTube. ESL har deres egen YouTubekanal hvor de streamer kampe hvor deres hold spiller.

Desværre viser YouTube stort set kun live turneringer af for eksempel CSGO da de ikke har formået at få aftaler om rettigheder i stand så de kan streame meget mere.

Twitch

Twitch er en dedikeret tjeneste til streaming af alle mulige slags esport. Den er den allerstørste på markedet og har rettigheder til at vise stort set alt esport. Der er både CSGO, League of Legends eller Overwatch.

Twitch har den tilføjelse at du imens du ser kampen kan chatte med spilleren og de andre tilskuere, for en mere interaktiv oplevelse. Twitch er blevet den allerstørste spiller indenfor streaming af sport og esport.

Drømmer du om at sætte penge på en af de mange streamede kampe kan esports-betting.io/da være et godt sted at starte.

Mixer

Microsoft opkøbte for nogle år siden streamingtjenesten Mixer. Købet var en åbenlyst god idé da Microsoft producerer spil til både pc og Xbox One. De måtte naturligvis være med i kampen og streamingmillionerne. Mixer tilbyder, ligesom Twitch, en interaktiv gamingoplevelse hvor du kan chatte med spilleren og de andre seere.

Du kan blandt andet streame ESL turneringer hvis turneringen rettigheder ikke eksklusivt tilhører en anden udbyder.

Steam tv

Steam tv er ikke så meget kun en streamingtjeneste som et helt gaming community. De har selv været med til at udvikle spil og har derfor stor interesse i at få flere om bord. Der er en glimrende chatfunktion så du kan kommunikere med spilleren og de andre tilskuere.

Det er bare at vælge

Når du skal til at streame esport er der masser af muligheder at vælge imellem. Du skal bare beslutte dig for en at bruge når du vil se noget esport. Da der jo ikke er abonnement behøver du ikke vælge en specifik, men kan vælge den der viser de kamp du gerne vil se.

Tidligere artikelSpil på casino fra din mobiltelefon
Næste artikelFå mere ud af din Microsoft computer