Spil Angry Birds online helt gratis

0
560

Angry Birds er nok et af de mest populære spil til smartphones og tablet computere lige nu – er du ikke indehaver af en af de omtalte elektroniske enheder, så kan du heldigvis og spille Angry Birds online helt gratis.

Er du endnu ikke bekendt med Angry Birds, så har du snydt dig selv for en sjov spiloplevelse. Du kan få et indblik i Angry Birds spillet her via en lille YouTube video:

For at Angry Birds online skal du blot sørge for at din browsere er opdateret til en af de nyere versioner (i vores test var det ikke muligt at bruge Firefox 3.6 eller Internet Explorer 7 – de var for gamle). Følg blot dette link:

Spil Angry Birds online

Er du lidt af en snydepels og ønsker at få adgang til alle banerne i Angry Birds, så kan du bruge denne lille snydekode:

javascript: var i = 0; while (i<=69) { localStorage.setItem(‘level_star_’+i,’3′); i++; } window.location.reload();

Du skal kopiere hele koden ind i din browsers adresselinje og klikke på Enter/Return. For at nulstille snydekoden, så kan du kopiere denne kode ind i adresselinjen:

javascript: var i = 1; while (i<=69) { localStorage.setItem(‘level_star_’+i,’-1′); i++;

Angry Birds i Windows

Du kan også downloade Angry Birds til PC og spille spillet i Windows. Du kan finde PC-versionen af Angry Birds her:

Angry Birds til PC

Angry Birds som film

Eftersom Angry Birds spillet er blevet så populært, at Hollywood vil lave en film om fuglene og deres strabadser. Du kan se en trailer til filmen her – det er fjollet og underholdende!

Læs om flere computerspil

Tidligere artikelRyd op på din PC med CCleaner
Næste artikelSkift størrelse på tekst og ikoner i Windows 7