Omdan PDF til Word i enten DOC eller DOCX

Vi vil i dette lille tip vise hvordan du nemt kan omdanne og konvertere PDF dokumenter til DOC eller DOCX, der begge er det dokument formater som bliver understøttet af Microsoft Word. Vi benytter et freeware program som hedder Wondershare PDF To Word Converter.

PDF er det dokument format som er udviklet af Adobe og er et særdeles fint format til visning af professionelle dokumenter, kontrakter, projekter, opgaver osv. PDF bliver også anvendt til at gemme e-bøger i og er et af de mest benyttede formater på internettet.

Adobe Reader er det program du kan bruge til at åbne og læse PDF dokumenter med, men skal du rette eller redigere i teksten så skal Adobe Writer anvendes – denne softwareløsning er kommerciel.

Modtager du et PDF dokument som du ønsker redigere i eller blot konvertere til Word, så kan du med fordel benytte freeware programmet Wondershare PDF To Word Converter. Wondershare PDF To Word Converter findes både i en online version og som et traditionelt program til Windows.

Online versionen er en web-tjeneste, hvor du uploader en PDF fil og vælger hvilket format du ønsker filen konverteret til, DOC eller DOCX. Du kan efterfølgende downloade den konverterede Word fil.

Her er et link til online versionen: HiPDF

Wondershare PDF To Word Converter til Windows har den fordel, i forhold til online versionen, at du kan konvertere op til 200 PDF filer ad gangen. Output kan være i Microsoft Word .doc (word 2003), .docx (word 2007/2010) og .rtf tekstformatet.

Download Wondershare PDF To Word Converter