Genskab mistet data med Recuva

0
699

Piriform, der også står bag det prisbelønnede CCleaner, har frigivet en ny version af et andet program i deres portefølje, nemlig Recuva. Recuva genskaber gratis både mistet og slettet data under Microsoft Windows.

Når du har installeret Recuva kan du scanne hele din harddisk for slettede eller mistede filer med det formål at genskabe dem igen.

Har du tilknyttet en ekstern enhed til computer som ekstern harddisk, MP3 afspiller, USB-stick, et digital kamera så kan Recuva også genskabe data på disse enheder.

Den version Piriform netop har frigivet er som indeholder en række opdatering til nuværende funktioner og et par nye af slagsen.

En af de nye funktioner er muligheden for at scanne en specifik mappe for mistede filer. Recuva vil i det tilfælde foretage en hurtig scanning og fremvise resultatet – som bruger kan du nemt genskabe de filer som du ønsker.

Et program som Recuva vil næsten alle brugere have behov for på et eller andet tidspunkt og eftersom det er gratis, så kan vi kan give vores varmeste anbefalering herfra. Du kan downloade Recuva her:

Download Recuva

Tidligere artikelKopier fil sti til udklipsholder i Windows Vista
Næste artikelInternet Auto tuning