Fjern slette bekræftelsen

0
970

Er du altid klar over, og sikker på hvad det er du sletter, så er du sikkert godt træt af de mange bekræftelser, når du skal slette en fil. Der er dog en måde at fjerne denne bekræftelse på.

  • Højreklik på Papirkurven -> Vælg Egenskaber -> Fjern fluebenet i bekræft sletning af fil. Tryk herefter anvend.

Husk nu på, at du ikke længere vil blive spurgt om du vil slette filerne, når du gør dette. Denne Tweak lader dig nemlig slette filer uden at bekræfte det. Skulle uheldet være ude og du sletter en forkert fil, kan du bare gendanne den fra papirkurven.

Tidligere artikelKopier fil sti til udklipsholder i Windows Vista
Næste artikelInternet Auto tuning