Brugbare apps

Der er tusindvis af apps derude, og det kan være svært at finde ud af, hvilke der er gode og brugbare. Det afhænger selvfølgelig af, hvad du skal bruge den pågældende app til, men der findes i alt fald en god portion af brugbare apps. Her kan du finde fem af dem.

Der findes en app til stort set alting. Der er efterhånden ingen grænser for, hvad man kan få hjælp til gennem en app. Der findes apps, der kan optimere din tid, apps til sundhed og træning, og der findes selvfølgelig også apps, som er til for at levere underholdning. De fleste apps henvender sig til ret specifikke handlinger. Her følger fem apps til forskellige brugbare gøremål.

1K Daily Profit

Hvis du er interesseret i investering og i at tilegne dig viden på det felt, så er der flere gode apps til den slags. Hvis du i særdeleshed er interesseret i kryptovalutaen, så er der en særlig app som kan lede dig igennem de mange og lidt forvirrende informationer, nemlig 1k-dailyprofit.com/no/. Det kan nemlig være lidt forvirrende at finde hoved og hale i den digitale valuta, derfor er det vigtigt med en god indføring i konceptet.

Spotify

Den populære app er beregnet til at høre musik, og med en bruger på Spotify har du adgang til et hav af kunstnere og albums. Derudover fungerer Spotifys algoritmer rigtig godt, og med dem kan du blive introduceret til ny musik, som formentlig falder i din smag. Det er en rigtig god app at have med i hverdagen, da du let kan finde lidt af hvert derinde både af musik og podcasts.

Google Maps

Det er blevet nærmest umuligt at fare vil nogen steder i verden efter smartphones har meldt deres ankomst. Med en smartphone med google maps kan man altid finde ud af, hvor man er. Man kan derfor hurtigt finde vejen til sin destination, og det kan være rigtig vigtigt og trygt, når man er i en fremmed by eller når man er på en større rejse. Med google maps kan du desuden hurtigt orientere dig i området, du befinder dig i. Hvis du eksempelvis skal finde en restaurant eller en dagligvarebutik, så er det blot en søgning væk.

Twitter

Twitter er en god app til den, der gerne vil holde sig opdateret og forblive i nyhedsloopet. Og også for den, der gerne selv vil gøre sig bemærket og dele informationer og opslag. De fleste indflydelsesrige og større mediepersoner bruger aktivt twitter, og det er sommetider her, man får adgang til nyhederne som en af de første. Twitter er et socialt medie, men det er et af de mere nyheds- og medieorienterede af slagsen.

DRTV

Man kan lige så godt drage fordel af sin licensbetaling og sørge for at benytte sig af den underholdning, som Danmarks Radio producerer. På appen DRTV kan du finde alle DRs programmer og se dem, når du vil. Du kan endda finde gamle DR-produktioner, som måske ikke er til at finde andre steder. Med denne app har du altså adgang til mange timers underholdning.