Angry Birds 2 til Windows 10

0
832

Er du tosset med Angry Birds, er der gode nyheder til Windows 10-brugerne. Du kan nemlig nemt og gratis spille løs på din enhed med Angry Birds 2-spillet. Spillet er gratis at downloade gennem Microsoft Store, og så kan du ellers kaste de små fugle afsted så tosset, som du vil. Det er også helt gratis at spille spillet, hvor du har mulighed for at tilkøbe diverse ting inde i spillet efter behov. Spillet er kategoriseret som action og adventure, puslespil og paratviden. Har du lyst til at vide mere om det sjove spil, kan du her læse meget mere om det.

Slyng fugle, og vælt tårne

I spillet gælder det om at slynge fugle afsted med din slangebøsse. Fuglene har alle forskellig kraft og egenskaber, hvilket er med til at gøre spillet strategisk. Du skal skyde fuglene ind i diverse tårne og dermed bryde dem ned for at gennemføre banerne. Uanset om du er ny i Angry Birds-verden eller tidligere har stiftet bekendtskab med de ikoniske figurer, er Angry Birds 2 sjovt at spille. Millioner af spillere verden over har allerede forelsket sig i spillet og fuglene.

Spil alene, eller samarbejd med andre

Du vælger selv, om du ønsker at spille alene eller sammen med andre. Du kan nemlig dyste med de andre spillere for at se, hvem der kåres som den bedste fugleslynger – eller du kan samarbejde med spillere verden over. Spiller dine venner også Angry Birds 2, kan I konkurrere mod hinanden for at se, hvem der er den allerbedste af jer. Der er altså spilversioner for enhver smag, hvilket også er med til at gøre det til et spil for alle.

Gode anmeldelser med høj score

Spillet har fået en rigtig høj score inde på Microsoft Store. Hele 4 ½ stjerner ud af 5 har spillet fået, hvilket i den grad må siges at fortælle, hvor godt spillet er. Anmeldelserne af spillet lyder bl.a., at spillet er fantastisk, sjovt og godt tidsfordriv. Derfor er spillet perfekt for dig, der underholdes af computerspil, eller har børn, der elsker Angry Birds-universet. Prøv spillet selv og se, om du også bliver grebet af at skyde de vrede fugle afsted.

Systemkrav til din enhed

For at kunne downloade og spille Angry Birds 2 på din Windows 10-enhed skal computeren opfylde nogle krav. Dit operative system skal være Windows 10 version 10240.0 eller nyere, og din arkitektur skal være x64 eller x86. DirectX skal være version 10, og du skal have tilkoblet en integreret mus og integreret tastatur. Da langt de fleste Windows 10-enheder opfylder disse krav, er der stor sandsynlighed for, at din enhed også gør det. Derfor kan du højst sandsynligt også få glæden af spillet.

Historien bag

Angry Birds blev første gang udgivet i 2009 af en finsk designer. Serien blev enorm populær verden over med de ikoniske fugle og grise. Sidenhen er flere animationsfilm blevet kreeret, mens et væld af forskelligt merchandise også er blevet produceret. Det er altså en verden, der er elsket af børn, unge og voksne overalt på kloden. Er du ikke til Angry Birds-universet, kan andre spil selvfølgelig også spilles på din Windows 10 – se mere på http://slotsspelonline.se/ for inspiration.

Tidligere artikelSæt skub i din trådløse forbindelse!
Næste artikelK-Lite Codec Pack Full