WPS Office Free

0
262

Download og benyt et fint alternativ til Microsoft Office som indeholder både tekstbehandling, regneark, præsentationsværktøjer, stavekontrol, et modul til konvertering af PDF-filer og så er kontorpakken kompatibelt med alle filformaterne i Microsoft Office. Kingsoft Office Suite er en gratis kontorpakke.Kingsoft Office Suite er både et gratis og brugervenligt alternativ til den traditionelle kontorpakke fra Microsoft, nemlig Office-pakken. Kingsoft Office Suite tilbyder mange af de samme funktioner og kan benyttes til personligt brug og i den lille virksomhed med stor fordel.

Kontorpakken indeholder følgende hovedmoduler:

Kingsoft Writer – tekstbehandling
Kingsoft Presentation – et PowerPoint lignende præsentations værktøj
Kingsoft Spreadsheet – regneark med mange avancerede funktioner

Alle moduler i Kingsoft Office Suite er kompatible med Microsoft Office, så opretter du et dokument i f. eks Word og ønsker at fortsætte arbejdet på en anden computer, hvor kun Kingsoft Office Suite er installeret så er det intet problem. Du kan også sagtens åbne Word dokumenter i Kingsoft Office Suite.

Kingsoft Office Suite kræver også ganske få systemressourcer for at blive afviklet på en computer – en Pentium 450 MHz med 256 MB RAM er fint.

Tidligere artikelTweakIE9
Næste artikelMicrosoft Office

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her