Wise Registry Cleaner Free

0
357

Programmet Wise Registry Cleaner Free kan rydde op i registreringsdatabasen i Microsoft Windows med det formål at frigive flere systemressourcer. Programmet er gratis at bruge.Ofte kan det være en farlig manøvre at anvende et softwareprogram til oprydning i registreringsdatabasen og især hvis det er et ukendt af slagsen. Der kan gå meget galt, da selv det mindste fejltrin kan resultere i problemer i Windows og ikke de ekstra systemressourcer som man havde håbet på.

Heldigvis er Wise Registry Cleaner Free et kompetent softwareprogram som ikke går på kompromis med sikkerhed og stabilitet. Allerede efter du har installeret Wise Registry Cleaner Free og afvikler det for første vil Wise Registry Cleaner Free tilbyde at skabe en komplet backup af registreringsdatabasen – bare for en ekstra sikkerhed.

Efterfølgende vil Wise Registry Cleaner Free scanne dit system og mere specifikt registreringsdatabasen for problematiske flaskehalse og præsentere resultatet for dig i en overskueligt rapport.

Rapporten fremhæver de områder du med sikkerhed kan rette med Wise Registry Cleaner Free og hvilke du bør, af sikkerhedsårsager, afholde dig fra at rette med mindre du er IT-ekspert.

Så snart du klikke på Fix vil Wise Registry Cleaner Free tage en backup af alle ændringer, inden de foretages, så du altid kan genskabe den tidligere tilstand i fald noget går galt. Efter oprydningen vil du bemærke en knap kaldet Defrag – Defrag kan du med stor fordel anvende til at defragmentere registreringsdatabasen og optimere den hastighed hvormed programmer og processer afvikles under Microsoft Windows.

Tidligere artikelALLConverter to iPhone
Næste artikelAvast Business Antivirus

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her