Wise Care 365

0
362

Med programmet Wise Care 365 får du et stort antal af praktiske systemværktøjer, der kan hjælpe med at løse problemer og fejl i Microsoft Windows. Wise Care 365 kan ligeledes optimerer mange områder på computeren og beskytte imod online trusler.Den primære funktion ved Wise Care 365 er, at programmet er i stand til at diagnosticere eventuelle fejl og problemer i styresystemet Microsoft Windows. Udover fejl og problemer, så kan Wise Care 365 også kortlægge de områder som med fordel kan optimeres og rettes til for, så ydeevnen forbedres.

De enkle moduler i Wise Care 365 kan udføre praktisk opgaver så som at rydde op i registreringsdatabasen, defragmentere alt data på harddisken, deaktivere unødvendige programmer under opstarten af Windows og meget mere.

Et interessant modul er Uninstall, der holder styr på alle de programmer og services som er installeret i din version af Windows. Du kan nemt afinstallere overflødige programmer og services via Wise Care 365 med den væsentlig fordel, at de pågældende programmer og services bliver 100% fjernet – ikke noget med en delvis afinstallation som via den indbyggede funktion i Windows.

Wise Care 365 shareware.

Tidligere artikelRegistry Victor
Næste artikelForecastfox

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her