Windows 7 Power Users Guide eBook

0
262

En spændende og illustrativ e-bog om Windows 7 og hvordan du får en større oplevelse og udnyttelse af styresystemet. Windows 7 Power Users Guide eBook er skrevet på engelsk.Windows 7 Power Users Guide eBook er forfattet af Mike Halsey, der er en anerkendt IT-skribent og blogger som i mange år har forsynet online sider med sine indsigtsfulde artikler og betragtninger.

I Windows 7 Power Users Guide eBook har Mike Halsey samlet de bedste tips, tricks, tweaks og guider til Windows 7 hvordan du kan få adgang til nye sider af styresystemet. E-bogen er på i alt 16 kapitler fordelt på 174 sider.

Som brugere kan du både være IT-ekspert eller nybegynder og stadigvæk få inspiration og viden ud at at læse Windows 7 Power Users Guide eBook. Sproget er på engelsk, men let-forståeligt og fint illustreret med billeder og grafik. Tips og guider er opdelt i en trinvis fremgangsmåde, så læseren hele tiden er med på hvad der sker. Farverne er velvalgte og gør det behageligt at fokusere på skærmen, imens man læser bogen.

Kort sagt, så har vi intet dårligt at sig om Windows 7 Power Users Guide eBook. Mike Halsey er en erfaren og kompetent IT-skribent, der ved hvad han skriver om. Har du mod på at lære mere om Windows 7, så skal du ikke snyde dig selv for Windows 7 Power Users Guide eBook – en gratis e-bog om Windows 7.

Tidligere artikelAlcohol 120%
Næste artikelKCleaner

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her