Windows 7 Manager

0
295

Windows 7 Manager er et systemværktøj, som hjælper dig med at optimere, tweake, og rydde op i Windows 7. Windows 7 Manager vil øge dit systems hastighed og forbedre sikkerheden i Windows 7.Windows 7 Manager tager fat på alle områder i Windows 7, når det kommer til at tweake systemindstillinger og forbedre generelle Windows-funktioner. Du kan her se et overblik over de fordele Windows 7 Manager tilfører dit system:

– Giver uddybende information om din PC og dets systemet. Alt hardware information om dit system, der hjælper dig med at finde ud af installationens-nøgler til Windows og Office-produkter.

– Tweak dit system til at forbedre Windows 7’s opstart og nedlukning – her kan du tweake hardwaren for at øge systemets hastighed og ydeevne

– Find ud af, hvilke filer eller mapper, der optager værdifuld plads på din harddisk. Find overflødige og ubrugelige filer du sikkert kan slette.

– Foretag mange ændringer og tweaks i Windows 7, så du får udnyttet alle de skjulte egenskaber det nye styresystem byder på

– Analysering af din netværksforbindelse og tweak af dine indstillinger, så du kan surfe hurtigere på Internettet

Windows 7 Manager indeholder mange flere funktioner og tweaks, der er sjove at arbejde med og giver adgang til flere muligheder i Windows 7.

Tidligere artikelMicrosoft Office 2010
Næste artikelSpeedItup Free

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her