Vista Services Optimizer

0
229

Vista Services Optimizer er en open-source applikation, der kan forbedre hastigheden og sikkerheden i både Windows Vista og Windows 7.Vista Services Optimizer tillader dig at tweake en lang række indstillinger i din Windows version – alle ændringer er sikre og vil ikke skabe fejl eller problemer i Windows. Her er de fire områder som Vista Services Optimizer fokuserer på:

– Vista Services Optimizer optimerer standard services i Vista på en avanceret måde for erfarne brugere, der ønsker mere kontrol i Windows Vista.
– Vista Services Optimizer giver dig detaljeret information om bestemt services i Vista og gør det muligt at bruge Google, Yahoo og Blackviper.com til at slå de forskellige services funktioner op.
– Vista Services Optimizer har en Gaming Mode tilstand, der forbedrer hastigheden i Vista mens du spiller de nyeste PC spil ved at deaktivere unødvendige services.
– Vista Services Optimizer tillader dig at gemme bestemt indstillinger i Vista, så du hurtigt kan aktivere forskellige indstillinger f. eks hvis du arbejder med tekstbehandling, tung grafik eller surfer på Internettet.

Tidligere artikelTuneXP
Næste artikelOffice 2010 Product Guides

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her