VIRUSfighter Pro

0
191

VIRUSfighter Pro er et dansk-udviklet antivirus program, der sørger for at holde Windows frit for alle typer af virus og skadeligt software. Bag VIRUSfighter Pro står samme firma som udvikler SPAMfighter.Som sikkerhedsprogram er VIRUSfighter Pro enkelt og har ikke en masse unødvendige funktioner og smarte ikoner som ofte kan gøre dig forvirret. Der er fokus på den grundlæggende opgave som lyder på at beskytte Windows imod virus og malware, der potentielt kan ødelægge data og medføre computernedbrud. På systemsiden er det dejligt at opleve, at VIRUSfighter Pro næsten ikke belaster systemressourcer i Windows og sjældent forstyrre brugeren – VIRUSfighter Pro kører diskret i baggrunden og gør sit arbejde lydløst.

VIRUSfighter Pro bliver opdateret flere gange hver dag for at sørge for at de din computer er beskyttet imod de allernyeste trusler og virus. Det er betryggende at opdateringerne gennemføres så ofte som tilfældet er, og heldigvis mærker man det som bruger ikke som et forstyrrende eller begrænsende element.

Da VIRUSfighter Pro er udviklet i samarbejde med Microsoft, så er programmet certificeret som et Microsoft “anti virus produkt” og dermed brugerens sikkerhed for at det rent faktisk virker og fungerer perfekt sammen med alle versioner af Windows styresystem. VIRUSfighter Pro yder også gratis telefon og e-mail support via deres konto i Danmark.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her