TweakNow SecureDelete

0
405

Slet filer i Windows på en sikker måde, der ikke tillader andre programmet at gendanne filerne og den slettede data. TweakNow SecureDelete er et godt alternativ til den indbyggede funktion (Papirkurv) i Windows til sletning af filer.Som du måske allerede ved, at der er en masse gratis og kommercielle programmer (f. eks Recuva) som hjælper med at gendanne data i Windows. Du kan undre dig over hvordan disse “undelete” programmer på magisk vis kan bringe slettede filer tilbage som om intet var sket. Når du tømmer papirkurven i Windows for permanent at fjerne slettede filer fra din harddisk, så fjerner Windows rent faktisk ikke filerne. I stedet for markerer Windows blot placeringen af slettede filer på harddisken som ledig og reservere pladsen til senere at gemme data her. Derfor, indtil Windows beslutter sig for at skrive en ny data på samme sted hvor de slettede filer befinder, så er disse filer teoretisk set stadig tilgængelige på harddisken.

Hvis du ønsker at gendanne slettede filer fra din harddisk, skal du blot finde et program som scanner alle ikke-optagede områder på din harddisk i et forsøg på at finde data, der matcher profilen af ​​fil, som du ønsker at genskabe. Når programmet finder filen, så skal oplysningerne blot skrives ind en ny fil – vupti og filen er genskabt.

Hvad skal du så gøre, hvis du ønsker at fjerne filen med det samme (permanent) fra din harddisk?

Det er nemt, alt hvad du skal gøre er at tvinge Windows til at skrive en ny data på samme placeringen for den fil, du ønsker at slette. Sådan virker TweakNow SecureDelete. TweakNow SecureDelete sørger for at den data du ønsker slettet permanent, f. eks for at forhindre andre personer i at tilgå den, faktisk bliver slettet helt og hinsides genskabelse. TweakNow SecureDelete er freeware.

Tidligere artikelALLConverter to iPhone
Næste artikelAvast Business Antivirus

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her