TuneUp360

0
362

Vær på forkant med fejl i Windows og beskyt din computer imod problemer, der kan forårsager nedsat ydeevne og computernedbrud med programmet TuneUp360. TuneUp360 finder og retter alle fejl i Windows, så du ikke behøver at bekymre dig om det.Mange computerbrugere oplever at deres computer bliver langsommere og mere sløv som tiden går – dette kan være symptom på skjulte fejl i Windows, der først nedsætter hastigheden og dernæst resulterer i en computer som fungerer ved halv kraft og ofte fremkalder fejlmeddelelser.

Men hvad gør TuneUp360 egentlig ved det?

TuneUp360 identificerer først og fremmest alle fejl i Windows og på din computer, så de kan blive rettet inden skaden sker. Denne diagnosticering af fejl og problemer bliver gennemført via en omfattende database i TuneUp360 over alle kendte og sjældne fejl, der kan opstå i Windows. Har du en fejl i Windows, så kan TuneUp360 med 99% sikkerhed finde den.

Derudover optimerer TuneUp360 markant hastigheden på din computer ved at fin-tune alle de processer og indstillinger, som er afgørende for at Windows kan afvikles ved maksimal ydeevne. Alle junk-filer, adware, spyware og lignende overflødige og direkte skadelige filer fjernes også af TuneUp360.

Tidligere artikelPDFMate PDF Converter
Næste artikelTweakNow SecureDelete

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her