Trend Micro Internet Security

0
259

Sikkerhedspakken Trend Micro Internet Security er en habil softwareløsning, der både har antivirus-scanner og en 2-vejs firewall.

Som andre antivirusprogrammer er den central del af Trend Micro Internet Security at beskytte dit system imod virus, spyware, malware, phising, botnets, rootkits og alskens trusler. Når du surfer på internettet vil en browser-beskyttelse sørge for, at usikre hjemmesider markeres og du advares imod at klikke dig ind på dem.

Køb programmet på tilbud

Modtager du e-mails med falske og skadelige links vil softwaren også advare imod at åbne dem eller klikke på de skadelige links i beskederne. Spamfilteret i Trend Micro Internet Security frasorterer de værste forekomster af spam og junk e-mails.

En avanceret firewall sikrer din netforbindelse og forhindrer uautoriseret netværkstrafik og download af skadelige filer. Bevæger du dig på sociale medier som Facebook og Twitter vil Trend Micro Internet Security desuden advare imod farlige links på disse sider.

Moduler System Tuner i Trend Micro Internet Security kan rydde op i midlertidige filer, registreringsdatabasen, browser historik, cookies og unødvendige opstartsprogrammer – resultatet er en forbedring af computerens ydeevne.

Tidligere artikelPDFMate PDF Converter
Næste artikelTweakNow SecureDelete

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her