SpywareBlaster

0
288

SpywareBlaster er ikke som andre anti-spyware programmer som scanner og sletter spyware på din computer.En af de smarteste træk, du kan gøre for din computer er at beskytte den ved at blokere spyware. Spyware trusler ligger på lur omkring hvert hjørne, når du er online, selv når du blot klikke på et link.

SpywareBlaster er et meget effektivt værktøj, der blokerer for enhver spyware infektion, der forsøger at infiltrere din computer Brugerfladen i SpywareBlaster er stor – meget let at anvende og meget brugervenlig. Uanset om du er en erfaren bruger eller en nybegynder, kan du hurtigt forstå SpywareBlasters egenskaber og funktioner.

Det første faneblad er, hvor du kan se den nuværende beskyttelsesstatus i Internet Explorer, Mozilla Firefox og “sortlistede” hjemmesider (et dokument, hvor SpywareBlaster har samlet en liste over websteder kendt for at være farlige).

Beskyttelse af Internet Explorer betyder at SpywareBlaster blokerer enhver installation af ActiveX-baseret spyware eller software, du ikke ønsker, og alle cookies, mens Firefox kan indstilles til at forhindre download af cookies fra farlige websteder.

System Snapshot modulet er en vigtig funktion i SpywareBlaster som tillader dig at oprette og gendanne data fra browser- og systemets indstillinger, du anser for at være vigtige.

I Tools fanebladet kan du konfigurere Internet Explorer browser-sider (f.eks startsiden, søgeside, menulinjen) og du kan oprette sikkerhedskopier af Hosts-filen, helt deaktivere Flash-indhold og downloads, samt oprette en liste over ActiveX-objekter, du ønsker at blokere.

Heldigvis er alle funktioner forklaret i SpywareBlaster, så selv nybegyndere kan forstå, hvad et bestemt faneblad og knap gør.

Opdateringer kan udføres enten manuelt eller automatisk. Hukommelsens ressourcer bruges i begrænset grad, når SpywareBlaster er aktivt på computeren.

Alt i alt, så er SpywareBlaster enkelt og alligevel meget effektivt imod uønsket spyware, og vi anbefaler dig at give programmet en chance. SpywareBlaster er gratis at bruge.

Tidligere artikelXdN Tweaker
Næste artikelZSoft Uninstaller

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her