Spybot Search & Destroy

0
239

Spybot Search & Destroy er et populært program til at finde og fjerne spyware med – og så er det tilmed gratis at bruge.Spyware er gået hen og blevet en plage for mange internetbrugere. De små spyware programmer overvåger og kortlægger din adfærd, mens du surfer rundt på Internettet. Den information om din adfærd som disse spyware-programmer har optaget, sælger udviklerne af spyware videre til reklame-virksomheder.

Hvis du f. eks ser en toolbar installeret i din Internet Explorer uden din indblanding, eller din browser crasher på vilkårlige tidspunkter, så er chancerne for at spyware har inficeret din computer betydelige. Faktisk er det ikke alt spyware som viser sit grimme ansigt på dit Skrivebord eller i din Internet Explorer browser – det mest effektive spyware lægger du aldrig mærke til, da det arbejder skjult og kompromitterer dit privatlivs sikkerhed.

Spybot Search & Destroy er en fornuftig løsning på dit spyware problem – programmet er som sagt gratis, og sørger for at sikre din computer på alle nødvendige områder. Spybot Search & Destroy kan scanne filer du downloader for spyware og dermed blokere for at skadelige spyware-programmer bliver installeret.

Spybot Search & Destroy kan sættes til automatisk at blokere kendte sider med spyware indhold. Du kan også scanne alt indhold på din harddisk og i hukommelsen for spyware, og dermed effektivt rydde op på din computer. Spybot Search & Destroy udarbejder en detaljeret rapport til dig efter hver scanning, og beder altid om din tilladelse til at slette filer fra harddisken.

Er uheldet ude, så har Spybot Search & Destroy en Restore funktion, så du altid kan genskabe dine indstillinger. Lige siden Spybot Search & Destroy udkom for første gang, har programmet været en fast del vores program-liste i først XP, så i Vista og nu i Windows 7.

Tidligere artikelXdN Tweaker
Næste artikelZSoft Uninstaller

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her