SPAMfighter

0
295

Oplever du problemer og gener med alt for mange spam e-mails hver gang du tjekker din indbakke? Prøv SPAMfighter som er et effektivt anti-spam filter til Microsoft Outlook, Windows Mail, Windows Live Mail, Outlook Express og Thunderbird.SPAMfighter er dansk udviklet og derfor 100% på dansk, hvilket gør det en del nemmere at anvende programmet, selvom stort set alt foregår automatisk. SPAMfighter fungerer nemlig som et automatisk spam-filter til din indbakke i Windows, der fjerner alle de uønskede spam e-mail som normalt fylder indbakken op.

Du er sikkert vant til diverse former for Viagra reklamer, Rolex tilbud, falske Paypal og Danske Bank e-mails, samt e-mails fra personer som ønsker at overføre anseelige millionbeløb til din konto osv. – alt sammen e-mail i kategorien spam og tenderende til de såkaldte “phising” e-mails, der blot forsøger at snyde og bedrage. Løsningen på en overfyldt indbakke med disse typer af e-mails er SPAMfighter.

Hver gang en e-mail ankommer bliver den automatisk testet af SPAMfighter og hvis det er spam, så bliver den automatisk flyttet til din spam mappe. På den måde er du fri for selv at slette den og du kan koncentrere dig om vigtigere ting. Hvis en spam e-mail alligevel finder vej til din indbakke, sørger SPAMfighter at du med en enkel knap kan markere mailen som spam – så snart du gør dette vil SPAMfighter fremover huske afsender og indhold som værende spam og huske dit valg.

Det smart ved SPAMfighter er, at denne viden og handling vil blive delt med alle andre versioner af SPAMfighter installeret på andre computere – på den måde trækker SPAMfighter løbende på alle brugeres erfaringer og input til at skabe et effektivt spam-filter til Windows.

Tidligere artikelAlcohol 120%
Næste artikelKCleaner

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her