Spam Reader

0
285

Spam Reader er et antispam tilføjelsesprogram til Microsoft Outlook, der effektivt forhindrer spam i at nå din indbakke.Som software gør Spam Reader brug af den mest pålidelige fremgangsmåde til blokering af spam og junk emails – nemlig en Bayesiansk algoritme baseret på statistisk analyse som justeres efter brugerens adfærd og handlinger. Resultatet er, at Spam Reader kan spore op til 98% af alle spam meddelser og blokere dem får de bliver til gene for dig.

Spam Reader scanner automatisk alle indkommende e-mails og sender de sporede spam meddelser til en særlig mappe til yderligere gennemsyn. Dette gennemsyn er bla. baseret på en Bayesian algoritme, som afgør sandsynligheden for, at et særligt ord, eller sætning, kan være en del af en spam meddelelse. Denne mulighed bruges til at afgøre, om en hel meddelelse er spam, eller ej.

Denne tilgang til at spærre for spam er en af de mest naturlige og derfor præcis og pålidelig. Spam Reader bruger en databasen, der er opbygget af statistiske analyser af mange millioner spam meddelelser og der bliver løbende tilføjet nye.

For at forøge chancerne for at spam meddelelser fanges, så foretager Spam Reader løbende grundig analyse af brugerens adfærd i indbakken. Hvis en bestemt type e-mails ofte bliver slettet kan Spam Reader opdage dette og automatisk fjerne disse e-mails fremover.

For at gøre denne filtrering mere sikker bruger Spam Reader en teknik, som kaldes “White List”. Denne teknik garanterer, at beskeder fra brugerens kontakterpersoner ikke bliver blokeret og stemplet som spam, selv om deres indhold kunne ligne spam. White List kan inkludere navne, adresser, eller hele domæner. Listen bliver oprettet automatisk først gang programmet køres – her scannes brugerens adressebog og alle gemte meddelelser. Spam Reader opdaterer også denne White List automatisk ved at tilføje informationer om modtagerne af udgåede meddelelser.

Spam Reader understøtter alle versioner af Microsoft Outlook, samt Exchange, POP3, IMAP og HTTP mailkontoer.

Tidligere artikelTweakIE9
Næste artikelMicrosoft Office

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her