SoundTaxi Platinum

0
334

Med SoundTaxi Platinum kan du fjerne DRM fra alle typer af lydfiler og konvertere musikken til MP3, AAC (M4A), WMA eller WAV lydformatet.Da musikbranchen for første gang begyndte at anvende DRM til at begrænse brugen af musikfiler og lovligt indkøbt musik var det til stor irritation for mange mennesker.

Det var ikke muligt at kopiere lydfiler eller album fra én computer til en anden, eller til en bærbar afspiller for den sags skyld. Men så så SoundTaxi Professional dagens lys og blev hurtigt et anerkendt program til at løse problemet med DRM.

I Danmark var TDC Play den første store musikportal, der indførte DRM teknologien til at begrænse brugen af de downloadede musiknumre som tjenester tilbød, og stadigvæk tilbyder. TDC fik meget kritik for at begrænse sine kunders brug af den musik som gratis kunne hentes via TDC Play. Den samme problemstilling var aktuel, da Apples iTunes Store introducerede DRM som en del af alt musik købt via tjenesten. Bibliotekernes online musiktjeneste, BibZoom, anvender ligeledes DRM på alt indhold.

SoundTaxi Platinum løser problemet med DRM fra både TDC Play, iTunes Store, BibZoom og alle andre online tjenester som benytter DRM som en del af deres musik-downloads.

SoundTaxi Platinum var, og er stadigvæk, i stand til på en nem måde at konvertere DRM musik til f. eks MP3 lydfiler og dermed fjerne alle begrænsninger de originale filer besad.

Efter du har konverteret dine lydfiler med SoundTaxi Platinum kan du frit kopiere dem til f. eks din mobiltelefon, MP3-afspiller, iPhone eller anden computer. Det giver den ønskede frihed til at nyde sin musik overalt.

SoundTaxi Platinum understøtter stort set alle typer af lydfiler, med eller uden DRM, som f. eks: WMA, M4P, AAC, MP4, MP3 og kan konvertere til DRM-fri filer i formaterne: MP3, WAV, MPEG4 (MP4) og AAC.

Tidligere artikelALLConverter to iPhone
Næste artikelAvast Business Antivirus

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her