Sophos Virus Removal Tool

0
294

Sophos Virus Removal Tool er en enkelt antivirus softwareløsning til Microsoft Windows, der kan afvikle “on-demand” scanninger på din computer.Brugerfladen i Sophos Virus Removal Tool er enkel i sin opbygning og det giver sig også til udtryk i funktionerne – der er stort set ingen. Du kan kun starte Sophos Virus Removal Tool op og foretage en komplet scanning af din computer. Det er ikke muligt at tilvælge specifikke områder eller afvikling for et forudbestemt tidspunkt.

Idéen med Sophos Virus Removal Tool er også enkelhed i sin reneste form. Der er ikke fokus på andre funktioner end scanning og fjernelse af virusinfektioner. Så du skal bestemt ikke forvente, at Sophos Virus Removal Tool kan mere – på den anden side, så kræver Sophos Virus Removal Tool næsten ingen systemressourcer og klarer opgaven med virusscanning udmærket.

Konklusionen er, at som gratisprogram er Sophos Virus Removal Tool en fin løsning. Scanningsresultaterne er ikke imponerende og vi vil ikke anbefale, at have Sophos Virus Removal Tool som eneste sikkerhedsløsning under Microsoft Windows.

Tidligere artikelParagon Backup & Recovery
Næste artikelWinTools.net Ultimate Edition

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her