Soluto

0
472

Soluto kan gøre din computer hurtigere ved at optimere opstarten og fjerne programmer, der sløver ydeevnen i Windows. Soluto lancerer sig selv som et “Anti-Frustration Software” og programmets mission er gøre brugerens frustrationer med lang svartid og loadtid i Windows mindre. Soluto er freeware og gratis at bruge.Efter du har installeret Soluto i Windows, så vil programmet diagnosticere hvilke processer og opstartsprogrammer som ligger i boot-sekvensen (opstarten af Windows).

Har du f. eks lige købt din computer, så kan du roligt regne med at forhandleren har installeret spandevis af prøveversioner af alt fra antivirus software til multimediaprogrammer – langt de meste har den almindelige brugere ikke behov for og det sløver i den grad ens computer.

Har du derimod haft din computer i længere tid, så kan boot-sekvensen sagtens være fyldt med en masse unyttige processer som gør Windows langsomt.

Soluto guider dig på en pædagogisk og billedrig måde igennem hele processen med at diagnosticere programmer i opstarten og hvordan du enten kan fjerne dem helt eller lade Windows starte dem senere, når du har brug for dem.

Soluto vinder også meget ære ved et smart modul, PC Genome, der opsamler andre brugeres adfærd og erfaringer med gøre Windows hurtigere – Soluto skal ikke betragtes som overvågning af din adfærd (langt fra), men en god måde at indsamle statistik om hvad andre gør, og har succes med, for at afhjælpe en langsom opstart eller bestemt problemstilling.

Du kan som bruger forholde dig direkte til andre brugeres erfaringer og anvisninger, når du f. eks overvejer om du skal deaktivere en bestemt proces i opstarten af Windows.

Tidligere artikelAlcohol 120%
Næste artikelKCleaner

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her