SlimComputer

0
296

SlimComputer er et fint lille systemværktøj udviklet til at gøre rent på en Windows-baseret computer. Med få klik kan brugeren fjerne unødvendige programmer, værktøjslinjer, opstartselementer og demoversioner af programmer, der ofte er præinstalleret på en ny PC.SlimComputer anvender en ny form for cloud-based feedback fra en et stort vommunity af brugere – dette gør SlimComputer i stand til give brugeren øjeblikkelige anbefalinger, der rådgiver brugeren om hvad der er unyttigt af gøre f. eks ved afinstallering af software. På grund af dette, er ingen PC for ny for SlimComputor.

Brugere kan effektivt få anvisninger, der er sikre og troværdige. Som bruger kan du også komme med forslag, vurdere software og opstartselementer inde i SlimComputer. Denne proces adskiller SlimComputer fra andre softwareløsninger, der rydder op på computere. De vurderende brugere bidrager til at skabe et netværk af nyttig viden og anbefaleringer som alle kan drage nytte af.

Derfor, så snart som en ny applikation eller softwareløsning er på markedet, så bliver den også en del af SlimComputers community – brugerne begynder at vurdere programmet og giver feedback som sammenfattes i en offentlig profil og du får en anbefaling, der viser information om brugervenlighed, effektivitet og risikomomenter.

SlimComputer registrerer alle nye typer af toolbars, adware, malware, spyware osv. og kategoriserer de programmer, som medbringer disse elementer i deres software, som usikre. Derfor er SlimComputer er godt redskab til brugere som gerne vil tjekke softwareløsninger for seriøsitet og troværdighed.

Producenten bag SlimComputer har også udviklet det fine freeware program SlimDrivers, der hjælper brugeren med at finde og downloade de seneste drivere-opdateringer til installerede hardware enheder som f. eks printere, grafikkort, lydkort osv.

Tidligere artikelIntel AppHub Software
Næste artikelVirtual DJ

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her