Bitdefender Small Office Security

0
308

Bitdefender Small Office Security er en løsning, der sikrer din elektroniske enhed, hvad end du benytter dig af Windows, macOS eller Android. Denne sikkerhedsløsning er i stand til at beskytte din onlineadfærd mod både nye og eksisterende cybertrusler. Er der nogle databrud, er Bitdefender Small Office Security i stand til at opfange det, så dine personlige og finansielle data sikres bedst muligt. Endelig skal det nævnes, at det tager under fem minutter at installere denne sikkerhedsløsning, og at det ikke kræver nogen avancerede IT-kompetencer.

Download Bitdefender Small Office Security

Innovativ sikkerhedsløsning, som du kan stole på

Mindst halvdelen af alle mindre og mellemstore virksomheder rammes i dag af cyberangreb, hvilket er en rigtig ærgerlig udvikling. Disse angreb kan være rigtig svære at sikre sig imod, da de bliver mere og mere sofistikerede. Derfor har din virksomhed behov for en innovativ sikkerhedsløsning, der er til at stole på, og som kan sikre virksomheden mod virusser og mod at blive hacket. Det er netop her, Bitdefender Small Office Security kommer ind i billedet.

Sikrer over 500 millioner systemer verden over

Bitdefender Small Office Security er et sikkerhedssystem, der sikrer over 500 millioner systemer verden over. Den tilbyder din virksomhed en enkelt managementkonsol, så du har mulighed for at centralisere kontrollen over alle virksomhedens iOS-, macOS-, Windows- og Android-enheder. Med denne sikkerhedsløsning kan du desuden nemt installere og styre en lang række forskellige enheder, og det kræver som sagt ikke nogen avancerede kompetencer inden for IT at installere eller benytte Bitdefender Small Office Security.

Med Bitdefender Small Office Security kan du føre tilsyn med samtlige af virksomhedens enheder, når det passer dig, fra dit kontor. Det er tilmed muligt at få hurtige opdateringer via din smartphone, og det gælder, uanset hvor du befinder dig henne i verden.

Få svar på dine spørgsmål af Bitdefenders kundeservice 24/7

Ved at installere dette innovative sikkerhedssystem har du hele døgnet rundt mulighed for at tage kontakt til Bitdefenders kundeservice. Her sidder der et hold bestående af ingeniører eller andre certificerede teknikere, der er klar til at besvare dit opkald eller din mail, ligesom du kan chatte med dem, når du har spørgsmål. Det er desuden alle dine medarbejdere, der kan benytte sig af denne gode mulighed, hvis der skulle opstå nogle spørgsmål til sikkerhedsløsningen.

Selv om natten kan de komme i kontakt med Bitdefenders kundeservice, som kan reportere og låse forsvundne eller stjålne enheder.

Sikring af alle vigtige dokumenter, billeder, videoer og musik

Bitdefender Small Office Security giver dig forskellige lag af beskyttelse mod cybertrusler. Sikkerhedsløsningen sporer alle trusler, mens du og dine medarbejdere arbejder online, så der ikke sker nogen angreb, ligesom den sørger for, at alle virksomhedens vigtigste dokumenter beskyttes mod udefrakommende med onde hensigter. Udover dokumenter beskytter løsningen også jeres billeder, videoer og musik mod angreb.

I dag er det nødvendigt med en ordentlig sikkerhedsløsning

Bitdefender Small Office Security er som sagt en innovativ løsning, og det skyldes, at systemet bidrager med store ændringer i forhold til den måde, onlinetrusler bliver opdaget og efterfølgende afvist på. Sikkerhedsløsningen er altså i stand til at beskytte virksomhedens systemer ved at blokere samtlige forsøg på at hacke systemet. I en tid hvor cyberangreb bliver mere og mere sofistikerede, er det nødvendigt med en sikkerhedsløsning, der holder. Måske er Bitdefender Small Office Security lige netop det system, din virksomhed har brug for.

Tidligere artikelBitdefender Mobile Security
Næste artikelAvast Premium Security

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her