RAMDisk

0
333

RAMDisk er et freeware program, der skaber et et virtuelt RAM-drev og kan flytte ressourcekrævende handlinger i Windows fra harddisken til den virtuelle hukommelse på RAM-drevet – det kan give forbedring af ydeevnen i mange programmer.Selvom harddiske er blevet hurtigere til at læse og skrive data de sidste par år, så er harddisken i en computer stadigvæk et af de svageste led. Derfor er mere RAM-hukommelse altid at foretrække, hvis man som bruger er på udkig efter hastighedsforøgelse – RAM-hukommelse er lynhurtig, når det kommer til at læse og skrive data i Windows.

Her kommer RAMDisk ind i billedet – programmet reserverer en del af den fysiske RAM-hukommelse i din computer til at gemme filer og indstillinger, præcis som var det en harddisk. Det er langt hurtigere at læse og skrive data fra dette virtuelle drev som RAMDisk skaber, men ulempen er, at du har mindre RAM-hukommelse til rådighed til andre opgaver i Windows.

Desuden er RAMDisk et såkaldt volatilt drev og når strømmen til din computer slukkes, så går alt data tabt. Alt i alt, så er RAMDisk et brugervenligt program som kræver at brugeren har lidt mere end en idé om hvad han/hun foretager sig – er her manualen en god guide. RAMDisk er freeware og i stand til at give en betydelig forbedringen af ydeevnen i mange programmer.

Tidligere artikelMedia Player Codec Pack
Næste artikelDouble Driver

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her