Puran Utilities

0
265

Vedligehold ydeevnen i Windows med en lang række nyttige systemværktøjer fra det lille softwareprogram Puran Utilities, der er freeware og gratis at bruge.Puran Utilities indeholder, som navnet antyder, en bred vifte af systemværktøjer til Windows – systemværktøjer som fra tid til anden kan være uhyre nyttige og hvoraf mange kan anvendes i den løbende vedligeholdelse af din computer. Hvis du bekymrer dig for at vedligeholde ydeevnen og stabiliteten i Windows, så er Puran Utilities velegnet til opgaven.

Harddisken er en væsentlig komponent i computeren og med værktøjet Disk Checker kan du søge efter og rette fejl, der skaber problemer. Du kan også frigøre plads på harddisken og defragmentere alt data så Windows afvikler processer og opstart af programmer hurtigere. Andre værktøjer hjælper til med at rense ud i registreringsdatabasen, slette midlertidige filer, håndtere opstartsprogrammer, genskabe data og meget mere.

Ønsker du at maksimere systems ressourcer på én gang f. eks under computerspil eller hardwaretunge opgaver, så kan du via “Minimal PC” deaktivere alle processer og services i Windows foruden de mest essentielle. Det giver et markant boost i hastighed og ydeevne, men kun dedikeret til enkelte opgaver og ikke som all-round.

Tidligere artikelMicrosoft Office 2010
Næste artikelSpeedItup Free

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her