Paragon Backup & Recovery

0
318

Paragon Backup & Recovery kan både tage backup af data på harddisken og genskabe backup-kopier i tilfælde af, at data er gået tabt eller slettet fra computerens harddisk.Ofte er gratis-programmer til backup fyldt med begrænsninger, så man anspores til at købe den fulde version af programmet – men med Paragon Backup & Recovery er det ikke tilfældet. Der er masser af funktionalitet i Paragon Backup & Recovery og du har adgang til mange nyttige funktioner.

Efter du har valgt et drev som du ønsker at tage backup af, så kan du definere destinationen for din backup – du kan vælge imellem et lokalt drev, netværks-drev, CD, DVD eller Blu-ray. Du kan fravælge forskellige filtyper som ikke skal med i din backup, tilføje kodeord til den færdige backup og meget mere.

Via en planlægninsagent kan du specificere, at en backup-rutine skal afvikles dagligt, ugentligt, månedligt etc.

Skifter du til “Advanced Mode” i Paragon Backup & Recovery har du endnu flere muligheder. Du kan bla. skabe differentierede backup-kopier af dine drev og meget mere.

Det er ligeledes nemt at genskabe en backup-kopi. Og Paragon Backup & Recovery kan hjælpe dig med at oprette en Recovery Disc, så du altid kan genskabe data selvom computeren er brudt samme og ikke vil starte op normalt.

VIGTIGT

Paragon Backup & Recovery kræver, at du registrerer dig for at modtage produktnøglen til aktivering. Du skal blot klikke “Registration” knappen i løbet af installationen og indtaste dit navn, land og mail-adresse. Du vil herefter modtage detaljerne per e-mail indenfor kort tid.

Tidligere artikelXdN Tweaker
Næste artikelZSoft Uninstaller

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her