Panda Internet Security

0
300

Sikkerhedsfirmaet Panda har fornyeligt udgivet en ny version af deres sikkerhedspakke – Panda Internet Security. Panda Internet Security er en komplet sikkerheds-løsning for virksomheder og hjemmebrugere, som beskytter mod Internet-trusler som orme, hacker-angreb, vira, spyware, online svindel og forhindrer også datatyveri (login oplysninger, kreditkortnumre, mv).

Den nye Panda Internet Security har tilføjet Panda USB Vaccine teknologi, beskytter dit USB-drev imod virus-infektion og integrerer Anti-Banking Trojan Engine, der kan registrere de farligste identitetstyveri-trusler som bruges af cyber-criminals at stjæle dine bank oplysninger. Panda Internet Security har også forældre.

Fungerer forældrekontrol, som lader børn surfe sikkert på Internettet ved at blokere adgangen til voldeligt, pornografisk og racistisk indhold, såvel som andre upassende websteder. Desuden er den nyeste version af Panda forbedret med anti-rootkit-teknologien, der kan finde og fjerne rootkits som bruges af malware eller hackere.

For at du altid har adgang til dine vigtigste systemfiler, så sørger Panda Internet Security for automatiske at tage backup-kopier af de vigtigste dokumenter og filer på din PC.

Læs mere – klik her

Tidligere artikelIrfanView
Næste artikelWindows 7 Upgrade Advisor Beta

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her