Nero Multimedia Suite

0
283

Nero Multimedia Suite er en komplet multimedia løsning til brugere som ønsker værktøjer til at rippe, brænde, tage backup af, konvertere, redigere og organisere alle typer af multimedia filer. Videoer, film, musik, lydfiler, billeder og digitale fotografier kan alle sammen blive bearbejdet af Nero Multimedia Suite.Nero har en lang tradition for at udviklet seriøse og professionelle software løsninger – Nero Multimedia Suite er ingen undtagelse og alle de tilsatte moduler i programpakken virker efter formålet. Dog er download og installation en længere proces – Nero Multimedia Suite fylder cirka 1 GB og det kan tage sin tid at downloade. Installationen optager cirka 2,5 GB harddiskplads.

Selvom Nero Multimedia Suite fungerer efter hensigten og kan klare alle de udfordringer du kaster efter programmet, så er der et par forhold du som brugere skal være opmærksom på. Nero Multimedia Suite bruger en stor del af den ledige RAM-hukommelse og en mindre del, hvis du ikke aktivt benytter programmet.

Nero Multimedia Suite kan også virke meget uoverskueligt for førstegangs-brugere. Brugervenligheden er ikke i top, ad Nero synes at forvente at brugeren ved hvad han / hun gør. Hjælp til de forskellige opgaver og funktioner er tilstede, men på engelsk.

Derfor, vælg Nero Multimedia Suite hvis du har forudgående erfaring fra Nero eller lignende multimedia programmer og samtidigt ønsker et programpakke, der dækker det hele. Er du førstegangs-brugere, så kig i vores Multimedie Sektion efter en lidt mindre krævende løsning. Nero Multimedia Suite koster cirka 500 kr. for en fuld licens.

I stedet for at købe samme licens hos webshoppen e-Gear.dk, der sælger licensen til Nero Multimedia Suite cirka halv pris.

Tidligere artikelTweakIE9
Næste artikelMicrosoft Office

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her