MiniTool Power Data Recovery Free Edition

0
338

MiniTool Power Data Recover er en letanvendelig og gratis program til filretablering og gendannelse af slettede filer til hjemmebrug. Programmet er særdeles effektivt og du behøver du ikke at have teknisk baggrund for at benytte det optimalt.Alle faserne i dataretableringen og gendannelsen af filer er logiske opbyggede og nemme at følge – processen er udformet som en 1-2-3 raket som du blot skal følge og foretage input til. Ved at følge hvert skridt i dataretableringen kan du få dine mistede filer og data tilbage.

MiniTool Power Data Recovery Free Edition hjælper dig ikke kun med at genskabe slettede filer, men retablerer også data fra ødelagte, reformaterede harddiske – herunder også RAID emheder og data fra fysiske medier som CD, DVD, hukommelseskort, USB stick og flash-drive.

Som en dataretablerings software pakke inkluderer MiniTool Power Date Recovery fem dataretablerings moduler – Undelete Recovery, Damaged Partition Recovery, Lost Partition Recovery og CD/DVD Recovery. Hver dataretablerings modul fokuserer på forskellige omstændighed omkring mistet data.

Tidligere artikelBlueStacks App Player
Næste artikelLeawo DVD Creator

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her