Messenger Plus!

0
202

Messenger Plus! er et lille tilføjelsesprogram til Windows Live Messenger, der tilfører den populære chat-klient tonsvis af nye funktioner så som nyt layout, flere lyde, personaliseret status og mange flere funktioner som gør din Messenger helt unik.Messenger Plus! blev første gang udviklet tilbage i 2001 og har siden gennemgået en lang udvikling, der har tilpasset programmet til hver eneste ny version af Windows Messenger. Er du bruger af Windows Live Messenger, så er Messenger Plus! bestemt en udvidelse som vil falde i din smag. Her er et lille overblik over nogle af de sjove funktioner i programmet:

New skins – du kan fuldstændig forandre den måde Windows Messenger ser ud på. Vælg et unik layout fra en stor database med et utal af flotte skins.
Advanced Log Search – lader dig søge efter ord eller fraser i alle de samtaler du har haft med dine kontaktpersoner.
Resizable Quick Panels – alle menuer i Windows Messenger kan du ændre størrelsen på og sørge for at de altid har den størrelse, når du logger på.
Online Logs Storage – du kan gemme logen på alle din chatsamtaler og på den måde altid finde ældre samtaler frem.
Custom Sounds – du kan nu sende dine egne lyde f.eks “Hello!” via en samtale til en modtager som også hører dem.
Contacts on Desktop – du kan du tilføje udvalgte kontaktpersoner til Skrivebordet i Windows, så du er opmærksom på deres stauts og kan skrive direkte til dem.

Messenger Plus! indeholder et væld af andre funktioner som giver Windows Messenger et ekstra pift. Desuden er Messenger Plus! freeware og koster intet at bruge.

Tidligere artikelNotepad++
Næste artikelAd-Aware Pro Internet Security

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her