McAfee Total Protection

0
275

Med support for op til 3 brugere tillader Total Protection fra McAfee dig at nyde fordelene ved at oprette forbindelse, surfe og shoppe online uden at du behøver at beskæftige dig med sikkerhedsrisici.

Med forældrekontrol-modulet vil du være i stand til at følge med i, hvad dine børn foretager sig online. Antispam-modulet sikrer, at både uønsket junk, så vel som ondsindede emails, ikke når frem til din indbakke.

McAfee Total Protection tilbyder også en mængde andre sikkerhedsfunktioner, så som kryptering af mapper og filer, beskyttelse af socialt netværk og endog trådløs netværksbeskyttelse for at forhindre uautoriseret adgang til din computer.

Total Protection leverer en to-vejs firewall, som lukker hackere ude og forhindrer ondsindet software i at udnytte dit Microsoft Windows, så vel som en avancerede anti-malwarebeskyttelse, som hele tiden er opdateret med de hyppigst forekommende definitioner af trojanske heste, virus, spyware, rootkits m.m.

Programmet lancerer også McAfee SiteAdvisor, som fortæller dig hvorvidt det website, som du skal til at besøge er sikkert, eller ej med sine brugervenlige røde, gule og grønne sikkerhedsvurderinger.

Hvis du ønsker at købe den fulde version af McAfee Total Protection, så klik videre fra linket.

Tidligere artikelBitdefender Rescue CD
Næste artikelNorton Security med Backup

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her