McAfee SiteAdvisor

0
232

McAfee SiteAdvisor er et gratis Web sikkerheds plug-in, som viser dig advarsler imod sider som du finder via f. eks Googles søgemaskine – advarslerne er røde, gule og grønne og hver farve er en såkaldt “sikkerhedsrating”. McAfee, påstår, at de gennemfører daglige tests for at være på forkant med falske sider.Via en Secure Search Box, som er placeret på værktøjslinjen i din browser, tillader dig at foretage sikre søgning på de søgeord du indtaster – de sider som Secure Search Box finder frem til dig er sikre og du kan efterfølgende klikke videre og f. eks shoppe online uden bekymringer.

McAfee SiteAdvisor er et prisvindende program, der tester sider for spyware, spam, phishing og andre former for browserudnyttelse. Programmets automatiske opdateringshjælp beskytter dig mod de nyeste trusler. SiteAdvisor er kompatibelt med 20 søgemaskiner, inklusive Google, Yahoo!, Bing, AOL og ASK.

McAfee SiteAdvisor er blevet downloaded mere end 200 millioner gange og behøver ikke noget andet sikkerhedssoftware for at fungere. Vi skal dog oplyse at med installationen af SiteAdvisor, så vil din browser se lidt anderledes ud end før. Alle søgeresultater får tilføjet små “sikkerhedsratinger” i form af ikoner.

McAfee SiteAdvisor advarer de dig mod sider med stor risiko for at være falske og hjælper dig med at finde sikrere alternativer. SiteAdvisor er gratis, let at installere og endnu nemmere at bruge. Og den opsamler ikke nogen personlig identificerbar information.

Grunden til at SiteAdvisor får en lav karakter fra os er, at programmet lover mere end det holder. Det er ikke vores opfattelse at mindre sider kontrolleres specielt grundigt for mulige trusler. Vi havde mulighed for at surfe ind på en side, der indeholdte spyware og SiteAdvisor havde klassificeret siden med farven “grøn”.

Samtidigt er SiteAdvisor kun lillebror til programmet SiteAdvisor Live, der koster penge. Som anmelder kan man nemt få det indtryk, at SiteAdvisor blot er en skrabet discount udgave af SiteAdvisor Live, der sikkert leverer bedre resultater. Vi vil derfor ikke anbefale vores bruger at benytte SiteAdvisor som eneste løsning til online sikkerhed – der findes bedre alternativer som gør arbejdet mindst lige så godt og er freeware.

Tidligere artikelMedia Player Codec Pack
Næste artikelDouble Driver

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her