Leawo iTransfer

0
308

Overfør nemt filer via Windows til og fra Apple produkter som iPod, iPhone og iPad med Leawo iTransfer. Normalt skal brugere af Apple produkter anvende iTunes til kopiering og overførsel af filer, men med Leawo iTransfer behøver du ikke længere iTunes.Leawo iTransfer er målrettet overførsel af filer til og fra de tre populære enheder iPod, iPhone og iPad. Programmet hjælper med at overføre alle typer af data – fra musik, film, videoer, ringetoner til billeder og andre mediafiler. Leawo iTransfer kan også sagtens integreres med iTunes, hvor du ønsker at synkronisere via iTunes.

En indbygget backup-funktion i Leawo iTransfer tilbyder brugeren mulighed for at tage backup af alt indhold på enheden – f. eks iPhone til PC eller iPad til PC. Backup-funktionen kan også indstilles til at overføre backupkopien til iTunes, hvis det foretrækkes.

Akkurat som i iTunes kan brugeren anvende Leawo iTransfer til at oprette playlister, tilføje musiknumre og videoer, fjerne tilføjelser på playlisterne og stort set alt hvad iTunes kan. Brugerfladen i Leawo iTransfer minder meget on iTunes og er nem at bruge – et nyttigt program for alle brugere af Apple produkter, der ønsker at kopiere filer frem og tilbage fra iPod, iPhone, iPad og computeren.

Tidligere artikelBing Browser Toolbar
Næste artikelPC Speed Maximizer

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her