Leawo DVD Ripper

1
738

Rip DVD film og medier med det professionelle program Leawo DVD Ripper, der medtager både undertekster og lydspor til den færdige videofil. Den originale kvalitet bevares og det er muligt at konvertere DVD film til f. eks AVI, MP3, MKV eller enheder som iPad, iPhone, PS3, Xbox osv.

Du har sikkert en del originale DVD film stående i reolen som du ønsker at få kopieret over på harddisken eller du har måske lånt film fra venner og bekendte før, men ikke haft mulighed for at tage en kopi af filmene – det kan lade sig gøre med Leawo DVD Ripper, der nemt kopierer alle typer af DVD film til videoer og gemmer den på harddisken.

Download programmet via dette link

Det er nemt at bruge Leawo DVD Ripper og via hovedvinduet kan du stort set indstille alt, hvad du har behov for.

Fremgangsmåden er enkel – indsæt din DVD i drevet og vælg under “Profile:” det videoformat som den færdige video skal have. Under “ABC” kan du vælge f. eks danske undertekster og via knappen “3D” kan du gøre videoen til en 3D video. Rip filmen ved at klikke på “Convert” knappen. Kort efter har du din DVD film som en videofil på harddisken.

Tidligere artikelGratis ordbog til Windows 10
Næste artikelHvad er Office 365?

1 KOMMENTAR

  1. Hej, Har forsøgt at download Leawo DVD Ripper men det er ikke lykkes for mig ?? hvad gør jeg, har trykket på Download Leawo DVD Ripper og der sker ikke noget, og er det et gratis program.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her