Kingsoft Office Suite Standard

0
276

Kingsoft Office Suite Standard er en kontorpakke, der minder meget om Microsoft Office og har de samme funktioner f. eks med regneark, tekstbehandling og præsentation. Tilgengæld er Kingsoft Office Suite Standard 2012 langt billigere end Microsoft Office og et interessant alternativ til f. eks den lille virksomhed eller den studerende.Kingsoft Office Suite Standard er designet til at imødekomme brugernes behov både hjemme, i skolen og på kontoret. Softwaren består af tre hovedmoduler: tekstbehandling, regneark og præsentation – akkurat som Microsoft Office.

Som udgangspunkt er Kingsoft Office 100% kompatibelt med Microsoft Office – brugere oprette, åbne, redigere og gemme Kingsoft Office dokumenter i alle Microsofts dokumentformater. Microsoft Office kan ligeledes åbne alle Kingsoft Office dokumenter, også uden at Kingsoft Office er blevet installeret på computeren, så brugere behøver ikke, at bekymre sig om kompabilitetsproblemer.

Brugerfladen i Kingsoft Office benytter de velkendte Ribbons designelementer, muti-tab funktioner og den raffinerede toolbar for en let, hurtig og bekvem filstyring. Denne brugerflade minder meget om Microsoft Office.

Standard versionen har alle de funktioner, som Microsoft Office har, med undtagelse af VBA makrofunktionen. De funktioner som standard versionen har, er tilstrækkelige til at leve op til de daglige krav for tekstbehandling, regneark og præsentation. Kingsoft Offices installationspakke er lille og gør det let for brugere, at installere og afinstallere softwaren. Kingsoft Office tilbyder også en indbygget stavekontrol, som en hjælp til at holde styr på stavefejl og grammatik.

Den indbyggede PDF Converter hjælper med at konvertere Word, Excel og Powerpoint filer til PDF formatet. Du finder også et stort antal skabeloner i Presentation Standard 2012, som hjælper brugerne til let og effektivt at oprette flotte præsentationer i stedet for at starte fra bunden af.

Kingsoft Office Suite Standard kan prøves gratis i 30 dage og herefter skal softwaren registreres. Tilgengæld koster Kingsoft Office Suite Standard kun lidt over 400 DKK og er derfor langt billigere end Microsoft Office.

Tidligere artikelTweakIE9
Næste artikelMicrosoft Office

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her