Kaspersky Security Scan

0
228

Med Kaspersky Security Scan kan du afvikle en hurtig virusscanning på din computer uden at være nødt til at installere et komplet antivirusprogram.

Kaspersky Security Scan fungerer som en light-version af et antivirusprogram som ikke installerer sig som et decideret program, men derimod afvikler en grundig scanning efter virus og malware på din computer.

Det smart ved Kaspersky Security Scan er, at du sagtens kan afvikle kernefunktionen med virus og malware scanning selvom du allerede har et andet antivirusprogram installeret – du kan med andre ord få en art “second opinion”, hvis du har mistanke om infektioner som ikke allerede er blevet fjernet.

Det gør Kaspersky Security Scan helt konkret:

– Foretager en komplet scanning efter malware og virus infektioner af hele din computer og alt data lagret på din.

– Forsyner dig efter scanningen med en sikkerhedsrapport som viser eventuelle infektioner eller sikkerhedshuller du bør løse.

– Scanningen er baseret på Kasperskys cloud-baserede antivirus-teknologi og matchet imod en database indeholdende de nyeste trusler.

En del brugere vil sætte pris på de gode råd og anbefalinger som Kaspersky Security Scan præsenterer i de sikkerhedsrapporter som genereres af programmet.

Systemkrav:

– understøtter alle versioner fra Microsoft Windows fra XP til Windows 8.

– Kræver en 800 MHz CPU og 512 MB RAM.

Download programmet

Tidligere artikelALLConverter to iPhone
Næste artikelAvast Business Antivirus

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her